Sangundervisning

Luk din indre sanger ud

Maria Sita har med sine mange års erfaring som sangerinde og sangcoach nogle helt unikke værktøjer til at bringe sangen frem i sine kursister.

 

Har du lyst til at lære din stemme bedre at kende og få større kendskab til hvilke muligheder du har til rådighed når du udtrykker dig via din stemme og samtidig bruge stemmen på en sund og for dig optimal måde. I en sanglektion gennemgår vi stemmens grundlæggende anatomi og igennem teori og praksis lærer du hvordan krop, vejrtrækning og stemme arbejder sammen. Dette samspil (støtte) er fundamentet for en sund og stærk stemme. Vi arbejder med din stemmes klang, toneomfang, volume, udtryk, timing, fraseringer og hvis du ønsker det improvisation, mikrofon teknik og performance.

Vi kan også gå ”stemmeplejende” til værks, og lave et genopbyggende og styrkende forløb, hvis du føler dig træt i stemmen.  

Sangundervisning tilbydes som solo - og holdbaseret undervisning, til børn, unge og voksne.

Jeg er uddannet autoriseret sangcoach indenfor Komplet sangteknik og tager udgangspunkt i denne teknik.

 

Photo: James Edward Bourne

Som tidligere nævnt, når man taler eller synger, skal man holde igen på udåndingsluften og tage en aktiv del i at kontrollere diafragma. Det er denne kontrol af udåndingen og samspillet mellem muskelgrupper, som kaldes støtte.

Til at træne dette samspil og kropslig bevidsthed kan Yoga (Yogalates) eller Sitayoga være en metode.

For mere info se : Yogaundervisning

 

 

Kursisters oplevelser

"Jeg  har lært rigtig meget af Maria i den tid jeg har gået hos hende. Hun har været støttende og ekstremt tålmodig og jeg har virkelig rykket mig på den tid hun har undervist mig. Jeg har lært meget om vejrtrækning, støtte og hvordan jeg kommer igennem svære passager i sange. Maria er en utrolig sød person og en rigtig god lærer.” 

   

   Emilie Krusell Højegaard

 

Dette var første gang, jeg skulle modtage sangundervisning.

Maria var rigtig åben og afslappet, hvilket fik mig til at slappe af og derved kunne fokusere på undervisningen. Jeg kunne møde til undervisningen træt og sur efter en lang dag, men med sangen og Marias positive sind, gik jeg derfra både gladere og med mere energi.

En kombination af glæde for musikken & et varmt åbent sind – gør simpelthen den bedste sanglærer”. 

 

   Thomas Ipsen