De første år af mit liv boede vi på landet i Vestjylland,

Efter 10 år flyttede vi tilbage til København og jeg startede som 11 årig på Vesterbros Ungdomsgård hvor vi sang, spillede teater, indspillede og turnerede.

Efter folkeskolen startede jeg på Dramus, en musik - og teaterskole, hvor vi lavede yoga som en del af vores opvarmning og jeg begyndte herfra selv at bruge det som et værktøj i mit liv, både for at beholde forbindelse til min kerne i et travlt og udadvendt liv, samt for sundhed og styrke, både kropsligt, mentalt og sangligt. På Dramus stiftede jeg også bekendskab med afrikansk dans. Jeg blev meget fascineret af måden at bevæge sig på, samt rytmerne, sangene og koreografierne og begyndte at synge og danse i en afrikansk dansegruppe.


I 2005 tog jeg sang-/stemmeuddannelse v. Cathrine Sadolin, stemmeforsker og sangpædagog og har undervist i sang- og stemmeteknik siden. Efter endt uddannelse blev jeg ansat på Complete Vocal Institute ((CVI) et sanginstitut stilet mod semi-professionelle og professionelle sangere. Her underviste jeg i Danmark og på CVI´s kurser i udlandet fra 2005-2009 indtil jeg flyttede til Bornholm med min familie.
Udover sang- og stemmeteknik, har jeg fokuseret meget på rytme & improvisation og fysisk træning & afspænding målrettet sangere/stemmen. 

Min yogalærer uddannelse blev jeg færdig med i 2003 og har også undervist i yoga og afspænding siden. Jeg er opvokset med yoga og har praktiseret det i over 30 år for almen ro & styrke både kropsligt, spirituelt & mentalt og herigennem mærket hvordan yoga også har en gavnlig effekt på stemmen. 

I kraft af dette er min yogaundervisning også præget af en ekstra opmærksomhed på øvelser som også har en gavnlig effekt på stemmen, sanger-/ stemmekroppen. 


I starten af 20´ erne tog jeg på en studietur til i Afrika, hvor jeg dansede med de lokale dansegrupper i Sukumaland i Tanzania. Jeg bruger stadig sange, rytmiskeøvelser og bevægelser med inspiration derfra, i min undervisning og musiske praksis.

I forhold til min egen musik og virke som sangerinde har jeg i mange år prioriteret undervisningen først, da det som mor til to børn, har været det mest praktiske og økonomiske stabile. Men har alligevel nået at lave nogle enkelte ting undervejs. I 2007 udgav jeg mit debut album "Choose", I 2011 udgav jeg EP én "Ord" som bliv efterfuldt med en live Cd med Music for Hearts i 2017. 

Mine børn er nu blevet større så musikken har igen fået mere plads, dejligt!


Dags dato arbejder jeg på Bornholms Kulturskole (som jeg har gjort siden 2014) som sanglærer og koordinator for musikafdelingen, sangkonsulent igennem Sangens Hus i Klemensker Børnehus i et tre årig forløb med "Sangglad" samt underviser freelance, skriver sange og har spillejobs i forskellige sammenhænge. 


Tak for jeres interesse. 

 
  • Instagram
  • Facebook