Samle_hænder_i_sand_edited_edited.jpg

VELVÆRE & BALANCE

Hathayoga er den yoga-gren jeg tager udgangspunkt i.

- og tilbyder undervisning i dette. 


På hold hvor jeg også inddrager stemmen, supplerer jeg yogaen med stemme- og støtteøvelser samt varmer kroppen op med blødgørende og afspændende bevægelser, bl.a inspireret fra den afrikanske dans, som åbner for en friere og dybere vejrtrækning. 

Chants- og lydmeditationer er også en mulighed, hvis lyst til det. 

​Øvelserne bidrager til følelsen af velvære og balance både kropsligt og mentalt, samt fungerer også som træning og vedligeholdelse af sanger-/stemmekroppen.

MERE OM ØVELSERNE

- som kan sammensættes udfra ønske og behov. 

YOGA

Yoga er et selvhjælpssystem der er velkendt for sin evne til at reducere spændinger og stress igennem øvelser, hvor åndedræt og krop arbejder sammen. Udover at styrke, strække og smidiggøre kroppen, stimulerer yogaøvelserne de indre organers ydeevne og kredsløbet optimeres. Yoga giver en følelse af indre ro og skaber velvære på flere planer.


AFRO INSPIRERET BEVÆGELSER

De mere energiske og blødgørende bevægelser får pulsen op, grounder og åbner for en "friere" vejrtrækning ved at løsne op for eventuelle spændinger i kroppen, f.eks i skuldre, brystkasse, lænd og hofter. 

STEMME OG STØTTEØVELSER

I forhold til det stemmemæssige, inddrager jeg øvelser fra sang- og stemmeteknikken.

Støttetræning og simple stemmeøvelser, stimulerer og træner samspillet mellem stemme, krop og vejrtrækning, som er væsentlig i forhold til sundt og frit stemmebrug.


CHANTS OG LYDMEDITATION

De fleste chants består af gamle universelle bønner (Mantras) som for eksempel kan have til formål at skærpe vores bevidsthed om at vi er en del af et større hele og fremme vores fokuseringen på lyset og kærligheden.

Lydmeditationer kan bl.a bestå af lyde/syngning af vokaler hvor man fokuserer lyden bestemte steder i kroppen eller omkring en. At bruge sin stemme med dette fokus kan bidrage positivt både stemmemæssigt og sjæleligt.


•••

Med ønsket om alt det bedste. 

Om Shanti.

 
 

​"Taknemmelighed, tilgivelse, medfølelse, generøsitet og varme er med at gøre tilværelsen lettere for os selv og de mennesker, vi omgås." - Rikke Hertz  (spirituel business coach)

 
Yoga for børn.png
 
Klemensker_Børnehus_edited.png

YOGA, SANG & DANS
- med børn.

I undervisningen med mindre børn er indholdet en blanding af børneyoga, dans og rytmik, rim & remser og forskellige børnesange valgt til målgruppe. 

Børnene får trænet og udviklet deres grundlæggende musiske kompetencer, såsom puls, tempo, klang og lydstyrker samtidig med at yoga og afspænding giver børnene en pause i hverdagen og har en positiv indflydelse på kropslig og følelsesmæssig balance.

Som ses her i optagelse, kan workshop også foregå med børn og forældre sammen.