Samle_hænder_i_sand_edited_edited.jpg

VOICEYOGA
- velvære og balance for stemme, sind og krop.

Hathayoga er den yoga-gren jeg tager udgangspunkt i.

Jeg supplerer yogaen med styrkende øvelser for mave & ryg samt enkelte venepumpeøvelser og afslutter med en liggende afspænding. 

Hvis ønsket kan vi varme kroppen op med bløde afro inspirerede bevægelser samt lade simple stemme- og støtteøvelser indgå i programmet. 

Mere om øvelserne: 

YOGA

Yoga er et selvhjælpssystem der er velkendt for sin evne til at reducere spændinger og stress igennem øvelser, hvor åndedræt og krop arbejder sammen. Udover at styrke, strække og smidiggøre kroppen, stimulerer yogaøvelserne de indre organers ydeevne og kredsløbet optimeres. Yoga giver en følelse af indre ro og skaber velvære på flere planer.


BLØDE BEVÆGELSER

De mere energiske og blødgørende bevægelser er bl.a. inspireret af øst- og vest afrikansk dans. 

Bevægelserne får pulsen op, grounder og åbner for en "friere" vejrtrækning ved at løsne op for eventuelle spændinger i kroppen, f.eks i skuldre, brystkasse, lænd og hofter. 

STEMME

I forhold til det stemmemæssige, inddrager jeg krops, stemme- og vejrtrækningsøvelser fra sang- og stemmeteknikken. De styrkende øvelser for mave og ryg samt simple stemme- og støtteøvelser, stimulerer og træner samspillet mellem stemme, krop og vejrtrækning, som er væsentlig i forhold til sundt stemmebrug.


LYDMEDITATION

At synge sammen har potentiale til at være både frigørende og hjerteåbnende, samtidig med at kunne fremme intuitionen og følelsen af nærvær.


 •••

​Øvelserne bidrager til følelsen af velvære og balance både kropsligt og mentalt, samt fungerer som træning og vedligeholdelse af sanger-/stemmekroppen.

Du vil med fordel selv kunne lave øvelserne vi laver sammen og eksempelvis bruge som forberedelse til en vokalpræstation med sang og/eller tale.  

Med ønsket om alt det bedste. 

Om Shanti.

 
 

​"Taknemmelighed, tilgivelse, medfølelse, generøsitet og varme er med at gøre tilværelsen lettere for os selv og de mennesker, vi omgås." - Rikke Hertz  (spirituel business coach)