STEMMEN I CENTRUM

Hvad ønsker du at blive bedre til ?

I en sanglektion tager vi udgangspunkt i hvad du vil arbejde med. 

I min tilgang til stemmen og sangen, tager jeg udgangspunkt i Komplet Sangteknik (CVT) samt i et helhedsorienteret blik på stemme, sind og krop.

Vi gennemgår stemmens grundlæggende anatomi og igennem teori og praksis lærer du hvordan stemme, krop, vejrtrækning arbejder sammen og hvordan støtten supporter din stemme & sang. Derfra kan vi fx. arbejde med din stemmes klang, udtryk, volumen, toneomfang, timing, swing, fraseringer og improvisation.

I arbejdet med talestemmen kan vi fx. arbejde med din stemmes klang og volumen, så du kan justere til den givne situation uden at blive for skinger eller hæs, tale for lavt, tale for hurtigt osv. 

God grundlæggende stemmeteknik giver dig mere overskud til at fokusere på budskabet og det musiske udtryk.

 
 

KROPPEN I CENTRUM

Giv dig selv en pause og fornyet energi til dagen.

Yoga er et selvhjælpssystem der er velkendt for sin evne til at reducere spændinger og stress igennem øvelser, hvor åndedræt og krop arbejder sammen. Kroppen styrkes, strækkes og smidiggøres samt yogaøvelserne stimulere de indre organers ydeevne og kredsløbet optimeres. Yoga giver en følelse af indre ro og skaber velvære på flere planer.

Yogaen jeg underviser i, tager udgangspunkt klassiske Hathayoga, suppleret med styrkende øvelser for mave & ryg samt enkelte venepumpeøvelser som styrker og stimulere kredsløbet. 

Øvelserne skaber nærvær, grounding og kropslig parathed og fungerer godt som en opvarmning før sang / performance. Programmet er også til dig som i din hverdag ønsker

et roligt træningsprogram, som skaber grounding, kropslig styrke, fleksibilitet, forbindelse til kerne og afspændthed.

Praktisk & priser

Undervisningen tilrettelægges efter ønske og behov og kan sammensættes som du vil. 

Praktisk: 

En solotime a 55 min koster 600kr

eller ved køb af 3 lektioner 1500kr

Undervisningen foregår i København eller på Bornholm, hvis ikke andet aftales. 

Holdundervisning annonceres løbende via facebook & Instagram samt her på siden. 

Ellers kontakt mig, hvis I er flere interesserede og vi sætter et hold op med det undervisningsfokus I ønsker. 


 

Udtalelser fra sangelever

Maria ~ tak for den måde du er som sanglærer for Jonas! Foruden at du kan dit kram som sanglærer, formår du at begejstre og smitte Jonas med din sangglæde. For os betyder det også meget, at du samtidig med din faglighed, også kommer ham i møde i forhold til de særlige behov han har. Både når det gælder hans fysiske udfordringer med kørestolen, men også ved at du socialt og kognitivt gør ham tryg og frimodig. Så, Maria, et stort, varmt TAK, for den måde du tryller sangen frem hos vores dreng!

Mvh Oddrun Rønne

Jeg  har lært rigtig meget af Maria i den tid jeg har gået hos hende. Hun har været støttende og ekstremt tålmodig og jeg har virkelig rykket mig på den tid hun har undervist mig. Jeg har lært meget om vejrtrækning, støtte og hvordan jeg kommer igennem svære passager i sange. Maria er en utrolig sød person og en rigtig god lærer.

Emilie Krusell Højegaard

Dette var første gang, jeg skulle modtage sangundervisning.

Maria var rigtig åben og afslappet, hvilket fik mig til at slappe af og derved kunne fokusere på undervisningen. Lige meget om jeg var forberedt eller ej, blev der altid taget imod en med et smil og åbne arme. Man kunne møde til undervisning træt og sur efter en lang dag, men med sangen og Marias positive sind, gik jeg derfra både gladere og med mere energi.

En kombination af glæde for musikken & et varmt åbent sind – gør simpelthen den bedste sanglærer.

Thomas Ipsen

 

Udtagelser fra yogaelever:

Yoga giver mig større smidighed, bedre balance samt en indre ro. Super godt velvære efter træning. Kan stærkt anbefales. Tusind tak.

Marianne

Det forebygger at skavanker ikke tager overhånd og man bliver mindre stiv i kroppen. Det giver velvære - også mentalt hjælper det mig med at slippe bekymringer og problemer. 

Ragna

Yoga giver mig en skøn pause, hvor det er 100% mig og min krop som er i centrum. Det giver smidighed, velvære og ro i kroppen. Sidst men ikke mindst er det Marias udstråling og energi der smitter af :) 

Lone