YOGA

I yoga undervisningen tager jeg udgangspunkt i Hatha yoga.
Jeg supplerer yogaprogrammet med lidt styrkende øvelser for mave og ryg samt venepumpeøvelser, som stimulere kredsløbet.

Yoga- og åndedrætsøvelserne styrker, centrerer, udstrækker og afspænder samt etablere en roligere & dybere vejrtrækning.

Yoga er et selvhjælpssystem der er velkendt for sin evne til at reducere spændinger og stress igennem øvelser, hvor åndedræt og krop arbejder sammen. Kroppen styrkes, strækkes og smidiggøres samt yogaøvelserne stimulere de indre organers ydeevne og kredsløbet optimeres. Yoga giver en følelse af indre ro og skaber velvære på flere planer.


•••


Yogaen kan suppleres med lydmeditationer og øvelser med specielt fokus på at træne samspillet mellem stemme, krop og vejrtrækning.

Hvis relevant, varmer vi kroppen op med afroinspirerede bevægelser, som får pulsen op, åbner for en dybere vejrtrækning og virker blødgørende for eventuelle spændinger i kroppen, specielt skuldre, hofter og ryg. 

​Udover at bidrage til følelsen af velvære og balance kropsligt og mentalt, fungere øvelserne også som vedligeholdelse af sanger-/stemmekroppen. 

​​

Med ønsket om alt det bedste. 

Om Shanti.

 
 

​"Taknemmelighed, tilgivelse, medfølelse, generøsitet og varme er med at gøre tilværelsen lettere for os selv og de mennesker, vi omgås." - Rikke Hertz  

"Gennem venligt nærvær, medfølelse, glæde og sindsro er det muligt at åbne og frigøre hjertet og bringe det i forbundethed med alle skabninger." - Buddha

 
  • Instagram
  • Facebook