Samle_hænder_i_sand_edited_edited.jpg

VELVÆRE & BALANCE

Hathayoga er den yoga-gren jeg tager udgangspunkt i.

I yogaundervisningen supplerer jeg yogaen med styrkende øvelser for mave og ryg, enkelte venepumpeøvelser og afslutter med en liggende afspænding

Vi kan også vælge at varme kroppen op med blødgørende afro-inspirerede bevægelser inden yogaen,

supplere programmet med simple stemme- og støtteøvelser

samt/eller chants & lydmeditation.

Tilbyder også korte "energizers" eller afspændende programmer a 10-20 min. som kan laves i løbet af dagen eller om morgenen. 

​Øvelserne bidrager til følelsen af velvære og balance både kropsligt og mentalt, samt fungerer også som træning og vedligeholdelse af sanger-/stemmekroppen.

MERE OM ØVELSERNE:

YOGA

Yoga er et selvhjælpssystem der er velkendt for sin evne til at reducere spændinger og stress igennem øvelser, hvor åndedræt og krop arbejder sammen. Udover at styrke, strække og smidiggøre kroppen, stimulerer yogaøvelserne de indre organers ydeevne og kredsløbet optimeres. Yoga giver en følelse af indre ro og skaber velvære på flere planer.

STYRKENDE ØVELSER

Øvelser for mave og ryg, er udover at træne vores core også træning af de muskler som bruges i støttearbejdet. 

VENEPUMPEØVELSER

Venepumpeøvelserne stimulerer kredsløbet.


AFRO-INSPIRERET BEVÆGELSER

De mere energiske og blødgørende bevægelser inspireret fra afrikansk dans, får pulsen op, grounder, afspænder og åbner for en dybere og "friere" vejrtrækning, bl.a ved at løsne op for spændinger i skuldre, ryg og brystkasse.

STEMME OG STØTTEØVELSER

I forhold til det stemmemæssige, inddrager jeg øvelser fra sang- og stemmeteknikken.

Støttetræning og simple stemmeøvelser, stimulerer og træner samspillet mellem stemme, krop og vejrtrækning, som er væsentlig i forhold til sundt og frit stemmebrug.


CHANTS OG LYDMEDITATION

De fleste chants består af gamle universelle bønner (Mantras) som for eksempel kan have til formål at skærpe vores bevidsthed om at vi er en del af et større hele og fremme vores fokuseringen på lyset og kærligheden.

Lydmeditationer kan fx. bestå af syngning af vokaler målrettet et chakra og/eller fri improvisation acapella eller akkompagneret af et instrument.

•••

Med ønsket om alt det bedste. 

Om Shanti.

 
 

​"Taknemmelighed, tilgivelse, medfølelse, generøsitet og varme er med at gøre tilværelsen lettere for os selv og de mennesker, vi omgås." - Rikke Hertz  (spirituel business coach)