top of page

SANG- OG STEMMECOACH

Sangundervisning_edited_edited.jpg

Fra 2002-2005 tog jeg sang-/stemmeuddannelsen v. Cathrine Sadolin, stemmeforsker og sangpædagog og har undervist i sang- og stemmeteknik siden. Efter endt uddannelse blev jeg ansat på Complete Vocal Institute ((CVI) et sanginstitut stilet mod semi-professionelle og professionelle sangere. Her underviste jeg i Danmark og på CVI´s kurser i udlandet fra 2005-2009 indtil jeg flyttede til Bornholm med min familie.Udover sang- og stemmeteknik, har jeg fokuseret meget på rytme & improvisation og fysisk træning & afspænding målrettet sangere/stemmen. 

YOGALÆRER

Yoga - glad_edited.jpg

Jeg blev færdig med min yogalærer i 2003 og har undervist i yoga og afspænding siden. Jeg er opvokset med yoga og har praktiseret det siden jeg var teenager. Herigennem har jeg også mærket hvordan yoga har en gavnlig effekt på stemmen. 

I kraft af dette har jeg i egen træning, været opmærksomhed på øvelser som også har en gavnlig effekt på stemmen, sanger-/ stemmekroppen. Dette danner også grundlag for de yoga inspirerede øvelser jeg kan vælge at inddrage i arbejdet med at styrke og afspænde stemmekroppen i forbindelse med sang- stemmetræning.

Om mig: Products

SANGER OG SANGSKRIVER

Maria_smil_beska%C3%8C%C2%8Aret_edited.j

I forhold til musikken, prioriterede jeg i mange år undervisningen først, da det var det mest praktiske og stabile med mindre børn.

Senere hen har jeg valgt musikken og sangskrivningen mere til igen. 


I 2007 udgav jeg mit debut album "Choose", som blev efterfulgt med EP én "Ord" i 2011.


I 2017 udsendte vi en live indspilning med Music for Hearts "Colours" og har efterfølgende indspillet og udsendt flere singler med Music for Hearts. Link til sangene her

AFRIKANSK DANS

IMG_20210309_171717 (1)_edited.jpg

I starten af 20´ erne rejste jeg med en dansegruppe til Afrika i 3 måneder, hvor vi dansede med de lokale dansegrupper i Sukumaland, Tanzania og er stadig tilknyttet en dansegruppe i København. I min undervisning bruger jeg sange, rytmiskeøvelser og bevægelser med inspiration herfra. Fx er de afro-inspireret blødgørende bevægelser, jeg inddrager som et groundende og energigivende element i kombination med yoga med inspiration herfra samt danse og rytmiske øvelser som indgår i aktiviteter i forbindelse med børn. 
I en årrække har jeg endvidere undervist i afro- inspireret zumba.

Om mig: Products
Vesterbro sanger.JPG

Efter de første år af mit liv på en gård i Vestjylland, flyttede vi tilbage til København og jeg startede som 11 årig på Vesterbros Ungdomsgård hvor vi sang, spillede teater, indspillede og turnerede. Efter folkeskolen startede jeg på Dramus, en musik - og teaterskole, hvor vi lavede yoga som en del af vores opvarmning og jeg begyndte herfra selv at bruge det som et værktøj i mit liv, både for at beholde forbindelse til min kerne i et travlt og udadvendt liv, samt for sundhed og styrke, både kropsligt, mentalt og sangligt. På Dramus stiftede jeg også bekendskab med afrikansk dans. Jeg blev meget fascineret af måden at bevæge sig på, samt rytmerne, sangene og koreografierne og begyndte at synge og danse i en afrikansk dansegruppe.

Om mig: Lessons
bottom of page