top of page

SANG- OG STEMMECOACH

Sangundervisning_edited_edited.jpg

Fra 2002-2005 tog jeg sang-/stemmeuddannelsen v. Cathrine Sadolin, stemmeforsker og sangpædagog og har undervist i sang- og stemmeteknik siden. Efter endt uddannelse blev jeg ansat på Complete Vocal Institute ((CVI) et sanginstitut stilet mod semi-professionelle og professionelle sangere. Her underviste jeg i Danmark og på CVI´s kurser i udlandet fra 2005-2009 indtil jeg flyttede til Bornholm med min familie.Udover sang- og stemmeteknik, har jeg fokuseret meget på rytme & improvisation og fysisk træning & afspænding målrettet sangere/stemmen. 

YOGALÆRER

Yoga - glad_edited.jpg

Jeg blev færdig med min yogalærer i 2003 og har undervist i yoga og afspænding siden. Jeg er opvokset med yoga og har praktiseret det siden jeg var teenager. Herigennem har jeg også mærket hvordan yoga har en gavnlig effekt på stemmen. 

I kraft af dette har jeg i egen træning, været opmærksomhed på øvelser som også har en gavnlig effekt på stemmen, sanger-/ stemmekroppen. Det er denne erfaring som har dannet grundlag for udvalgte øvelser og sammensætning af programmer i yoga for stemme, sind og krop.

Om mig: Products

SANGER OG SANGSKRIVER

Maria_smil_beska%C3%8C%C2%8Aret_edited.j

I forhold til musikken, har jeg i mange år prioriteret undervisningen først, da det har været det mest praktiske og stabile, men vælger nu igen også at give tid og energi til koncerter og sangskrivning. 

I 2007 udgav jeg mit debut album "Choose", I 2011 udgav jeg EP én "Ord" som bliv efterfuldt med en live Cd med Music for Hearts "Colours" i 2017 samt singlerne "Sammen hver for sig" og "Helt væk" i 2020 med Music for Hearts. I løbet af 2021/22 har vi indspillet flere af vores sange, hvor den første single udkommer d.12 august, 2022. 

AFRIKANSK DANS

IMG_20210309_171717 (1)_edited.jpg

I starten af 20´ erne var jeg på en studie / dansetur i Afrika, hvor jeg dansede med de lokale dansegrupper i Sukumaland, Tanzania. Efterfølgende dansede jeg med afrikanske dansegrupper i København. Jeg bruger stadig sange, rytmiskeøvelser og bevægelser med inspiration derfra, i min undervisning og musiske praksis.

Senere tilbød det fitnesscenter hvor jeg underviste i yoga mig at tage en zumbainstruktør uddannelse, hvilket jeg gjorde og underviste i afro- inspireret zumba i en årrække. 

Om mig: Products
Vesterbro sanger.JPG

Efter de første år af mit liv på en gård i Vestjylland, flyttede vi tilbage til København og jeg startede som 11 årig på Vesterbros Ungdomsgård hvor vi sang, spillede teater, indspillede og turnerede. Efter folkeskolen startede jeg på Dramus, en musik - og teaterskole, hvor vi lavede yoga som en del af vores opvarmning og jeg begyndte herfra selv at bruge det som et værktøj i mit liv, både for at beholde forbindelse til min kerne i et travlt og udadvendt liv, samt for sundhed og styrke, både kropsligt, mentalt og sangligt. På Dramus stiftede jeg også bekendskab med afrikansk dans. Jeg blev meget fascineret af måden at bevæge sig på, samt rytmerne, sangene og koreografierne og begyndte at synge og danse i en afrikansk dansegruppe.

Om mig: Lessons
bottom of page