top of page
sam-balye-6xP-dJp-OCg-unsplash.jpg

VELVÆRE & BALANCE

Hathayoga er den yoga-gren jeg tager udgangspunkt i. 

Øvelserne bidrager til følelsen af velvære og balance både kropsligt og mentalt samt kan også fungere som træning og vedligeholdelse af sanger-/stemmekroppen.

PROGRAMMER:

Yogaen suppleres med styrkende øvelser for mave & ryg og enkelte venepumpeøvelser.

(styrke, stræk og afspænding)

Yoga i kombination med blødgørende bevægelser og/-eller simple stemme- og støtteøvelser. 

(energizer, afspænding og grounding)

Meditationer kan indgå hvis ønsket.

​MERE OM ØVELSERNE:

YOGA

Yoga er et selvhjælpssystem der er velkendt for sin evne til at reducere spændinger og stress igennem øvelser, hvor åndedræt og krop arbejder sammen. Udover at styrke, strække og smidiggøre kroppen, stimulerer yogaøvelserne de indre organers ydeevne og kredsløbet optimeres. Yoga giver en følelse af indre ro og skaber velvære på flere planer.

VENEPUMPEØVELSER

Venepumpeøvelserne stimulerer kredsløbet.

STYRKENDE ØVELSER

De styrkende øvelser for mave- og rygmusklerne, er udover at træne vores core også træning af de muskler som bruges i støttearbejdet. 

STEMME- OG STØTTEØVELSER

Støttetræning og simple stemmeøvelser, træner samspillet mellem stemme, krop og vejrtrækning, som er grundlæggende i forhold til sundt og frit stemmebrug.

BLØDGØRENDE BEVÆGELSER

Blødgørende afro-inspireret bevægelser, som grounder, afspænder og åbner for en dybere og "friere" vejrtrækning, ved at løsne op for spændinger i skuldre, brystkasse, ryg og hofter.

MEDITATIONER

Simple meditationer som centrerer og understøtter indre ro og klarhed. 

Lydmeditationerne tager udgangspunkt i chants (mantras) og circlesinging (vokal improvisation)

•••

Undervisningen tilbydes som solo- og holdundervisning.

Med ønsket om alt det bedste. 

Om Shanti.

SitaYoga: Lessons
SitaYoga: Pro Gallery

​"Taknemmelighed, tilgivelse, medfølelse, generøsitet og varme er med at gøre tilværelsen lettere for os selv og de mennesker, vi omgås." - Rikke Hertz  (spirituel business coach)

“Vores liv udtrykker altid resultatet af vores dominerende tanker”

Søren Kierkegaard

SitaYoga: Text

Udtalelser i forbindelse med undervisningen.

Maria er en inspirerende yogalærer med et smittende humør - og med begge på jorden. Hendes undervisning i yoga er let og ligetil og uden at blive mystisk. Maria har en behagelig måde at guide på, samtidigt med at det bliver til effektiv træning. Vi kan klart anbefale Maria til både unge og ældre.

På Roklubben Skjolds vegne

Petra Larsen

Yoga giver mig en skøn pause, hvor det er 100% mig og min krop som er i centrum. Det giver smidighed, velvære og ro i kroppen. Sidst men ikke mindst er det også Marias udstråling og energi der smitter af.

Lone

Yoga giver mig større smidighed, bedre balance samt en indre ro. Super godt velvære efter træning. Kan stærkt anbefales. Tusind tak.

Marianne

Det forebygger at skavanker ikke tager overhånd og man bliver mindre stiv i kroppen. Det giver velvære - også mentalt hjælper det mig med at slippe bekymringer og problemer. 

Ragna

SitaYoga: Text
bottom of page