top of page
691A0811.jpg

STYRK STEMMEN

Sang- og stemmeteknik

Samle_hænder_i_sand_edited_edited.jpg

SITAYOGA

Yoga, sang og dans

Klemensker_B%C3%B8rnehus_edited_edited_edited_edited.jpg

UNDERVISNING FOR BØRN

Musiske og kontemplative aktiviteter

Undervisning: Lessons

Kurser og workshops

FORMIDLING MED GENNEMSLAGSKRAFT OG RO

- Brug stemme og krop hensigtsmæssigt og motiverende i kommunikation og formidling.

I dette forløb vil I som gruppe få gennemgået kropslige og stemmemæssige funktioner og udtryksformer, som kan give en bedre og mere alsidig brug af stemme og krop i rollen som formidler.

Der vil indgå øvelser som understøtter sund, stærk og varieret stemmebrug og øvelser, som styrker kropslig opmærksomhed og mere nærvær og troværdighed i rollen som formidler. I vil blive præsenteret for redskaber som hjælper til at skabe indre ro, grounding og nærvær i situationer hvor man kan opleve nervøsitet i forbindelse med kommunikation og formidlingsopgaver.
Lær flere redskaber til at kunne stå endnu stærkere og sikrere som verbal formidler, så dine budskaber kommer klart og tydeligt igennem.

RYTME OG IMPROVISATION MÅLRETTET SANGERE

Kropslig opvarmning og enkelte stemme- og støtteøvelser, som træner og bevidstgør samspillet mellem stemme, krop og vejrtrækning, startes workshoppen med, for derefter at gå ind i den rytmiske og improvisatoriske del. 

Her trænes grundlæggende rytmiske færdigheder, hvor vi bl.a fokuserer på periodefornemmelse, puls, swing og underdelinger samt improvisation over beats og harmonier, call-response og fraseringer i forskellige genrer.

Workshoppen er for sangere, som har lyst til at arbejde med rytme og improvisation i fællesskab med andre.

Link til kursus med dette fokus gennem Rytmisk center : 

https://www.rytmiskcenter.dk/kategorivisning-voksen-sang-let-ovede/?category=1286&course=29664&fbclid=IwAR1syg8RrO4p2wq0BPdt-KobVsypTwFKY3kOm5_5E_IXx13YL9xxqNnM0JM

TEAMBUILDING - Yoga og formidling v. Maria Sita

Yoga hjælper med at berolige vores sind og reducere stress, hvilket er afgørende for at kunne fokusere og være til stede i øjeblikket under en performance eller formidlingssituation.

Yoga understøtter indre ro og nærværende tilstedeværelse i rummet og øvelserne giver værktøjer til at håndtere stressede situationer og ”mange bolde i luften” og vi bliver bedre til at håndtere eventuel nervøsitet som kan opstå under en formidlingssituation.

Øvelserne giver indre ro og skærper forbindelsen til vores vejrtrækning, stemme og krop, hvilket understøtter en stærk, samlet rolig fremtoning, både stemmemæssigt og kropsligt, som styrker vores evne som formidler og understøtter en rolig og nærværende formidling af et budskab.  

 Øvelserne kan bruges i hverdagen, på kontoret og i forbindelse med performance/formidlingssituationer.

YOGA, SANG & DANS 

Træningen startes med øvelser inspireret fra afrikansk dans, som grounder og løsner op for spændinger i kroppen og fungerer som en god opvarmning før yoga og sang.
Yoga programmet er sammensat med det fokus at styrke og afspænde "stemmekroppen" (de muskelgrupper som bruges i forbindelse med sundt stemme brug) og understøtter samtidig indre ro og kropslig balance, som traditionel yoga gør. I programmet indgår også simple stemme- og støtteøvelser, circle singing samt lydmeditation/chants. 

UNDERVISNING FOR BØRN OG FAMILIER.

Musik, sang og dans for børn og familier i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus d. 27 april kl.13.30-14.30 

https://kulturogborgerhus.vallensbaek.dk/

Undervisning: Text
bottom of page