top of page
sam-balye-6xP-dJp-OCg-unsplash.jpg

VELVÆRE & BALANCE

Hathayoga er den yoga-gren jeg tager udgangspunkt i, som kan suppleres med andre øvelser hvis ønsket.

Programmerne kan bidrage til følelsen af velvære og balance både kropsligt og mentalt samt kan fungere som træning og vedligeholdelse af sanger-/stemmekroppen.

PROGRAMMER:

Yogaen suppleres med styrkende øvelser for mave & ryg og enkelte venepumpeøvelser.

(styrke, stræk og afspænding)

Yoga i kombination med blødgørende opvarmende  bevægelser og simple stemme/- støtteøvelser. 

(lyd, grounding og energizer)

Lydmeditation og circlesinging kan indgå hvis ønsket.

​MERE OM ØVELSERNE:

YOGA

Yoga er et selvhjælpssystem der er velkendt for sin evne til at reducere spændinger og stress igennem øvelser, hvor åndedræt og krop arbejder sammen. Udover at styrke, strække og smidiggøre kroppen, stimulerer yogaøvelserne de indre organers ydeevne og kredsløbet optimeres. Yoga giver en følelse af indre ro og skaber velvære på flere planer.

VENEPUMPEØVELSER

Venepumpeøvelserne stimulerer kredsløbet.

STYRKENDE ØVELSER

De styrkende øvelser for mave- og rygmusklerne, er udover at træne vores core også træning af de muskler som bruges i støttearbejdet. 

STEMME OG STØTTEØVELSER

Støttetræning og simple stemmeøvelser, træner samspillet mellem stemme, krop og vejrtrækning, som er grundlæggende i forhold til sundt og frit stemmebrug.

BLØDGØRENDE BEVÆGELSER

Blødgørende afro-inspireret bevægelser, som grounder, afspænder og åbner for en dybere og "friere" vejrtrækning, ved bl.a  at løsne op for spændinger i skuldre og brystkasse.

MEDITATION OG CIRCLESINGING

Simple mindfulness inspireret meditationer og lydmeditationer som tager udgangspunkt i chants (mantras). Circlesinging er sang hvor det rytmiske, intuitive og improvisatoriske er i centrum. 

•••

Undervisningen tilbydes som solo- og holdundervisning, hvor indhold kan justeres efter ønske og behov.

Med ønsket om alt det bedste. 

Om Shanti

Yoga og afspænding: Lessons
Voiceyoga%2520mod%2520sol_edited_edited_edited_edited.jpg
Yoga%20-%20glad_edited_edited.jpg
Dans i hav, MS_edited.jpg
Yoga og afspænding: Lessons

Udtalelser om undervisningen:

Maria er en inspirerende yogalærer med et smittende humør - og med begge på jorden. Hendes undervisning i yoga er let og ligetil og uden at blive mystisk. Maria har en behagelig måde at guide på, samtidigt med at det bliver til effektiv træning. Vi kan klart anbefale Maria til både unge og ældre.

På Roklubben Skjolds vegne

Petra Larsen

Yoga giver mig en skøn pause, hvor det er 100% mig og min krop som er i centrum. Det giver smidighed, velvære og ro i kroppen. Sidst men ikke mindst er det også Marias udstråling og energi der smitter af.

Lone

Yoga giver mig større smidighed, bedre balance samt en indre ro. Super godt velvære efter træning. Kan stærkt anbefales. Tusind tak.

Marianne

Det forebygger at skavanker ikke tager overhånd og man bliver mindre stiv i kroppen. Det giver velvære - også mentalt hjælper det mig med at slippe bekymringer og problemer. 

Ragna

Yoga og afspænding: Text
bottom of page